اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

کلمات کلیدی

  • 5050
  • 0
  • چهارشنبه 10 دی 1393

کلمات کلیدی

 

به نظرتان سایت و یا وبلاگ شما بر چه ملاک هایی در موتورهای جستجو ثبت می شوند؟ موتورهای جستجو چگونه سایت و یا وبلاگتان را ثبت (ایندکس) می کنند؟ تمام موتورهای جستجو به وسیله ی روبات هایی به نام عنکبوت یا همان Spider Robot سایت ها و وبلاگ های ایجاد شده در اینترنت را بررسی می کنند و محتویات آن ها را در سرورهای خود ذخیره می کنند که به اینکار به اصطلاح ایندکس شدن صفحات یک سایت در موتورهای جستجو می گویند، بررسی سایت ها و یا وبلاگ ها توسط این عنکبوت ها بسته به محتویات آن سایت و وبلاگ و همچنین به روز بودن آن ها فرق دارد اما در تمامی موارد این بررسی ها به چندین بار در روز (کمترین تعداد بررسی معمولا ۵۰ بار در روز می باشد) می رسد… اما نقش کلمات کلیدی در این بین چیست؟ همانطور که گفتیم موتورهای جستجو بر اساس ویژگی های مختلفی یک سایت و یا وبلاگ را بررسی و ایندکس می کنند… یکی از این ویژگی ها کلمات کلیدی هستند و شاید مهمترین آن ها! طبق توافقی که بین موتورهای جستجو و طراحان وب وجود دارد کلمات کلیدی عامل مهم و اصلی بالا رفتن رتبه در موتورهای جستجو می باشد. اما ما چه کلماتی را انتخاب و به کار بریم تا خوشایند موتورهای جستجو باشد و رتبه ی سایت و یا وبلاگمان را بالا برد…

 

انتخاب کلمات کلیدی یا همان KeyWords:

انتخاب این کلمات رابطه ی مستقیمی با محتویات نوشته و مطالبمان دارد، یعنی چه؟ یعنی اگر محتویات سایت و یا وبلاگ شما در مورد “دانلود نرم افزار” است نباید از کلمه ی کلیدی “ماشین” ! و یا حتی “فروش نرم افزار” استفاده کرد. البته این کار تاثیری در ثبت مطالب شما در موتورهای جستجو ندارد، یعنی موتورهای جستجو با جستجوی کلمه ی مثلا “فروش نرم افزار” توسط کاربران صفحه ی شما را به نمایش در می آورد ولی این کاربر است که با دیدن موضوعی غیر از موضوع مورد نظرش در صفحه ی شما دیگر به سایت و یا وبلاگ شما سر نمی زند! (البته موتورهای جستجو هم بیکار نیستند و کلمات کلیدی ای را که با محتویات مطلب شما بی ربط اند ایندکس نمی کنند، مخصوصا موتور جستجوی گوگل) پس برای انتخاب کلمه ی کلیدی اولین گام مرتبط بودن آن با محتویات نوشته است. دومین نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که کلمه ی کلیدی نباید طولانی و یا یک جمله باشد بلکه همانطور که از اسم آن معلوم است باید کلیدی ترین کلمه ای که به محتویات نوشته مربوط است، باشد. برای مثال مطلب سایت شما تحت عنوان “دانلود نرم افزار آنتی ویروس” است، مناسب ترین کلمه ی کلیدی “دانلود” است. سومین نکته ای که در انتخاب این کلمات مهم است این است که به یک کلمه ی کلیدی اکتفا نکنید و تا می توانید کلمات کلیدی مرتبط با متن نوشته و البته با رعایت نکته ی بالا (دومین نکته) بسازید و استفاده کنید. (البته این به معنی آن نیست که کلمات شما خیلی زیاد شوند، موتورهای جستجو معمولا حدود ۲۰۰ کاراکتر را می خوانند، پس بیشتر از این تعداد استفاده نکنید زیرا تاثیری در موتورهای جستجو و بازدید سایت شما ندارد) مثلا در همان مثال بالا می توانید از این کلمات نیز استفاده کنید: “دانلود آنتی ویروس” ، “آنتی ویروس” ، “آنتی ویروس جدید” و … 

یک سوال! آیا نوشتن کلمات کلیدی حتما باید عینا درست باشد و صحیح نوشته شده باشند؟ پاسخ خیر است، اتفاقا بهتر است که کلمات کلیدی ای با املاء اشتباه هم استفاده کنید چرا که خیلی از کاربران در هنگام جستجو کلمات اشتباه نیز وارد می کنند، مثلا “دانلئد” به جای “دانلود”. 

یک نکته ی مهم: همانطور که گفتیم باید کلمه ای انتخاب کنید که کلیدی ترین باشد، اما از کجا کلیدی ترین را پیدا کنیم و منظور از کلیدی ترین چیست؟ باید به این نکته اشاره کنیم که کلیدی ترین کلمه، کلمه ای است که بیشتر در موتورهای جستجو توسط کاربران، جستجو می شوند. اما این کلمات کدامند؟ برای یافتن این کلمات ما سرویس AdWords گوگل را به شما معرفی می کنیم، سرویسی که به شما نشان می دهد که بیشترین عبارات جستجو شده توسط کاربران کدام ها هستند.

 

محل قرار دادن کلمات کلیدی یا همان KeyWords:

عنکبوت ها سایت شما را از بالا به پایین می خوانند، پس محل قرار گیری این کلمات هر چه بالاتر بهتر! بهترین مکان بعد از تگ Title می باشد. تمام کارهای فوق را انجام دادم ولی نتیجه ای نگرفتم! اگر بعد از حدود یک ماه مطالب شما در موتورهای جستجو ایندکس نشدند، باز هم موارد فوق را انجام دهید اما با کلمات کلیدی ای دیگر و دقیق تر…

نرم افزار تحلیل کلمات کلیدی در گوگل

یکی از خواسته و یا حتی آرزوی صاحبان کسب و کـــار و مدیران وب سایت ها بالا بودن رتبه و جایگاه کلمات کلیدی خاص در نتایج اول گوگل است. این قضیه برای هیچکس پوشیده نیست که بالا بودن رتبه کلمات کلیدی خاص در نتایج گوگل گاهی یک کسب و کار را متحول می کند. یکی از دغدغه های صاحبان وب سایت ها جایگاه کلمات کلیدی وب سایت خود در نتایج گوگل است. شاید شما هم از آن دسته مدیرانی باشید که تمایل دارید جایگاه کلمات کلیدی خاصی از وب سایت تان را در گوگل ببینید. مثلا کلمــــه “سئو” برای سـ3ـــئو دات آی ان بسیار مهم است که هم اکنون در چه جایگاه و در چه صفحه ای از نتایج گوگل است. تجزیه و تحلیل رتبه سایت در موتور جستجوگر گوگل، مقابل جستجوی کلمات کلیدی که سایت ما با آن ها مرتبط است، می تواند در نشان دادن ادامه راه صحیح بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجوگر (SEO) و افزایش رتبه سایت مفید است. اکثر کسانی که در زمینه سئو سایت های اینترنتی فعالیت می کنند از اطلاعاتی مانند این استفاده می کنند تا فعالیت های خود را به بهترین صورت ممکن انجام دهند.

 

چرا باید از Google Monitor استفاده کنم؟

نرم افزارهای بسیاری هستند که به شما امکان جستجوی چند کلمه کلیدی در موتورهای جستجوگر را می دهند و رتبه سایت شما را در مقابل جستجوی هر یک از آن کلمات کلیدی نمایش می دهند اما مزایای استفاده از برنامه Google Monitor به برنامه های مشابه را می توانید در زیر مشاهده کنید. 

1. کاملا رایگان است و هیچ محدودیتی در استفاده از آن نیست.

2. با کاراکترهای یونیکد سازگار است و در استفاده از زبان فارسی در کلمات کلیدی مورد جستجو مشکلی پیش نمی آید.

3. باعث مسدود شدن IP شما از طرف گوگل نمی شود. سعی کنید در مقدار نتایج مورد درخواست برای پیدا کردن سایت شما برای هر کلمه کلیدی از مقدار 30 تا 50 نتیجه فراتر نروید که این مقدار را می توانید از منوی Options > Preferences در قسمت Search check first تعیین کنید و همچنین برای اطمینان بیشتر در همین صفحه می توانید از قسمت Misc Google friendly mode بر روی گزینه Safe تنظیم کنید. 

4. امکان استفاده از P r o x y برای جلوگیری از مسدود شدن IP خود توسط گوگل به دلیل جستجوهای غیرمعمول و پشت سر هم، که برای تنظیم P r o x y موردنظر خود از منوی Options > Preferences انتخاب کنید و در صفحه ظاهر شده اطلاعات P r o x y خود را در قسمت مربوط به آن وارد کنید. البته اگر موارد ذکر شده در بند 3 را رعایت کنید نیازی به استفاده از این گزینه ندارید. 

5. امکان ذخیره اطلاعات و پیگیری رتبه چند آدرس اینترنتی (دامین) مختلف وجود دارد. 

6. برخلاف بسیاری از نرم افزارهای مشابه با نصب آن بر روی سیستم خود نرم افزارهای تبلیغاتی و مخرب بر روی سیستم شما به صورت جداگانه نصب نمی شود. 

7. نمایش بهترین رتبه سایت شما برای یک کلمه کلیدی جستجو شده در موتور جستجوگر گوگل از زمانی که از این نرم افزار استفاده می کنید. در ستون Best این مقدار نمایش داده می شود. 

8. باخبر شدن از افزایش یا کاهش رتبه و جایگاه سایت شما در نتیجه جستجوی یک کلمه کلیدی خاص در گوگل (SERP) که در ستون Position نمایش داده می شود. مثلا اگر عدد 1 با آیکون سبزرنگ نمایش داده شد جایگاه قرارگیری سایت شما یک پله بالاتر از دفعه قبلی رفته است که از این نرم افزار برای چک کردن جایگاه سایت خود برای کلمه کلیدی که در آن خط وجود دارد استفاده کرده بودید. 

9. همانطور که می دانید گوگل در هر کجای دنیا بر اساس زبان، موقعیت و … یک نوع رتبه بندی دارد و ممکن است اگر در ایران کلمه طراحی سایت را جستجو کنید یکسری نتایج به شما نمایش داده شود اما وقتی از یک سیستم که در کشور آلمان وجود دارد این عمل را انجام دهید یکسری نتایج دیگر به شما نمایش داده شود. شما می توانید با رفتن به منوی Options > Preferences از این نرم افزار در قسمت Country کشوری که دوست دارید نتایج بر اساس جستجو گوگل در آن کشور انجام می شود نمایش داده شود. قابلیت انتخاب بیش از پنجاه کشور که شامل آرژانتین، استرالیا، اتریش، بلژیک، بولیوی، برزیل، کانادا، کاستاریکا، کوبا، دانمارک، اکوادور، فیجی، فنلاند، فرانسه، آلمان، گواتمالا، مجارستان، هند، اندونزی، ایرلند، اسرائیل، ایتالیا، جامائیکا، ژاپن، لوکزامبورگ، مالزی، مالت، مکزیک، هلند، نیوزیلند، نروژ، پاناما، لهستان، پرتغال، رومانی، روسیه، سنگال، سیشل، سنگاپور، آفریقای جنوبی، اسپانیا، سوئد، سوئیس، تایوان، تایلند، ترکیه، انگلستان، ایالات متحده آمریکا و ایران (United Arab Emirates Persian) وجود دارد. و …

 

چگونه از نرم افزار سئو Google Monitor استفاده کنیم؟

برای استفاده از این نرم افزار کافیست بعد از دانلود آن که از پایین همین مطلب می توانید لینک دریافت آن را مشاهده کنید بر روی سیستم خود این نرم افزار را نصب کنید و بعد از اجرای آن مراحل زیر را انجام دهید.

1. از نوار ابزار بالایی این نرم افزار بر روی گزینه Add URL (دکمه سبز رنگ) کلیک کنید و در کادر ظاهر شده آدرس سایت خود را وارد کنید و بر روی گزینه OK کلیک کنید. 

2. در صفحه ظاهر شده شروع کنید به نوشتن تک تک کلمات کلیدی که می خواهید رتبه سایت خود را در نتیجه جستجوی آن ها توسط کاربران در گوگل ببینید و بعد از وارد کردن هر کدام از آن ها بر روی دکمه Add کلیک کنید تا به لیست کلمات کلیدی انتخاب شده شما اضافه شود. همچنین می توانید برای وارد کردن یکجای کلمات خود از یک فایل متنی (برای مثال file.txt) از گزینه Import در این صفحه استفاده کنید. 

3. حال کافی است بر روی دکمه Search (در نوار ابزار بالایی آیکون ذره بین) کلیک کنید تا نتایج جستجوها آنالیز شود و به شما در سمت چپ برنامه نمایش داده شود که با کلیک بر روی هر یک از آن ها می توانید لیست نتایج پیدا شده را به ترتیب قرارگیری در صفحه جستجوی گوگل برای آن کلمه کلیدی ببینید. به یاد داشته باشید که این اطلاعات به صورت اتوماتیک در این برنامه ذخیره سازی می شوند تا در جستجوهای بعدی بتوانیم متوجه کاهش و یا افزایش رتبه سایت خود برای کلمات کلیدی مدنظر خود شویم و بهترین تصمیم ها را برای اصلاح طرز لینک دهی داخلی سایت خود و همچنین اصلاح ساختار صفحات خود، برای بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو بگیریم. برنامه رایگان گوگل مانیتور به شما کمک می کند تا جایگاه کلمات کلیدی وب سایت خــــود را بررسی کن

منبع وبسایت مسترمووی  میباشد.

ارسال نظرات